Har noe spansk å glede seg til om 1-3 år (foto: united, twitter)

Marc Jurado og Alvaro Fernandez. Vi vet det dreier seg om to spillere som fortsatt har til gode å runde 18, men i Uniteds verden kan hver eneste tenåring være en ressurs for Solskjær i løpet av 1-3 år. Spesielt når den spanske duoen hentes fra akademiet til Real Madrid og Barcelona.

United har manøvrert seg foran en haug med storklubber – inklusive Real Madrid og Barcelona som nødig ville miste sine forsvarstalenter. Ifølge Sky Sports har de to full-backs Jurado og Fernandez ankommet Manchester og tilbringer tiden i den obligatoriske to ukers karantenen.

Les: Ny smell for Solskjær og United

16 åringen Jurado og 17-åringen Fernandez dekker hver av kantene i forsvaret. På onsdag ble begge observert i Uniteds treningstøy ferdig nummerert (her skal det ikke være noen tvil om veien videre).

Les på F7: Maguire: «Jeg fryktet for mitt liv i Hellas»

Selve signerigen vil ifølge Sky Sports skje i løpet av kort tid. Da følger vi spent med på når nr. 88 og 90 tar de første skrittene ut på Old Trafford. For United er dette en skikkelig stor begivenhet, selve beviset på at United kan gå inn i La Liga-løvenes egen hule og hente med seg de mest lovene ungene.

Les: Koeman avverget ny katastrofe