Vi slipper inn for mange mål. Punktum. (foto: fra chelsea, twitter)

Da Frank Lampard var manager på Stamford Bridge var det to spillere som gikk inn i sitt siste år av kontrakten uten at dette leet et øyelokk hos Lampard. Antonio Rüdiger kunne like gjerne forsvinne, Andreas Christensen hadde gjort sitt for klubben. To avgjørelsen som Thomas Tuchel har fått slite med det siste året. Nå saumfarer Chelsea desperat markedet for midtstoppere som bærer verdensklasse-potensiale.

Rüdiger trekker til Real Madrid, Christensen på god vei til Barcelona. Det er en håndfull spillere som er linket til Chelsea for å fylle plassene, ifølge Goal jobbes det mot Sevillas Jules Koundé, Presnel Kimpembe hos PSG og Atletico Madrids José Gimenez.

Les: Takker nei til høyere lønn hos Manchester United

Prosessen med tvangssalget av Chelsea trekker ut i tid, noe som har fått Tuchel til å rope varsko: Midtstoppermålene kan kun prates med, ikke forhandles med før nye eiere er på plass og Premier League løsner den finansielle tvangstrøyen.

Goal hevder Chelsea nå utvider søket for å ikke ende opp tomhendt. Også RB Leipzig-midstopper Josko Gvardiol (20) er blinket ut med Chelsea-potensiale. Den tidligere Dinamo Zagrep-spilleren ble hentet til Bundesliga i sommer med kontrakt til 2026.

(foto: rb leipzig, twitter)

Rett inn i førsteelleveren og 44 kamper i sin første sesong viser at Bundesliga-klubben har vært svært fornøyde med den kroatisk landslagsspilleren. Etter å ha sluppet Upamecano til rivalen Bayern München og Konaté til Klopp, er 20-åringen en midtstopper å bygge videre på.

Chelsea med nye eiere på plass (det må jo komme før sommeren) ser ikke dette som noen hindring. Vi anbefaler Leipzig å holde godt på 20-åringen. Premier League-giganten akter ikke å komme ut av overgangsmarkedet som taperen.

Les: Årets mest geniale signering