Karim Adeyemi

Manchester United skal ha forsøkt å kapre Borussia Dortmunds bud på å signere Karim Adeyemi. Men den tyske landslagsspilleren avslo det lukrative tilbudet og vil snart fullføre overgangen til Dortmund.

Borussia Dortmund har lenge ledet kampen om signaturen til Karim Adeyemi. De svarte og gule har en avtale på plass med RB Salzburg, og overgangen for den høyt rangerte spissen vil gjøres offisielt snart.

LES: Liverpool slår nye rekorder!

Sport1 hevder nå at Manchester United prøvde å kapre overgangen, og de tilbød til og med Karim Adeyemi en lønn som var betydelig høyere enn Borussia Dortmunds tilbud.

Men 20-åringen takket nei til Manchester Uniteds tilbud siden han hadde bestemt seg for Dortmund. Adeyemi skal signere en femårskontrakt med BVB i løpet av de kommende dagene. Rapporten legger til at kontrakten hans ikke vil inneholde en utkjøpsklausul.

SISTE: Liverpool og United kjemper om fransk landslagsspiller

I tillegg til Manchester United var også Liverpool, Bayern München, RB Leipzig, Paris St. Germain og FC Barcelona interessert i å signere Adeyemi. Men hans preferanse har alltid vært å slutte seg til Borussia Dortmund. RB Salzburg vil angivelig motta en overgangssum i området 30-35 millioner euro for salget av den svært talentfulle spissen.

Adeyemi har vært en av gjennombruddsstjernene i Europa denne sesongen, og har 21 mål og syv målgivende pasninger på 41 kamper for RB Salzburg.