Hombre! (foto: liverpool, twitter)

Da Liverpool litt under radaren hentet inn Diogo Jota fra Wolverhampton, skapte det ikke akkurat en voldsom entusiasme. Så feil det gikk an å få. Så da Luis Diaz ble hentet til Anfield i januar var vi forberedt, dette var en spiller som Liverpool visste også ville akklimatisere seg perfekt og på kort tid.

På tirsdag sjokkerte Unai Emery og Villareal Liverpool-spillerne med å spise opp 2-0 forspranget fra forrige kamp i løpet første omgang. Mot alle odds hadde La Ligas 7. beste klubb kontroll på veien mot Champions League-finalen.

Les: Venter ikke for å se om det blir nedrykk – forlenger selvfølgelig midt i nedrykksstriden

Med 2-0 ledelse til spanjolene, satte Klopp inn sin siste signering etter pause. Vi kan ikke annet enn å si: For en signering!!! Bare tre måneder i klubben har spilleren til godt under halvparten av markedsprisen til Declan Rice gjort seg til en spiller som i stor grad er med på å holde The Quadruple-drømmen til Liverpool levende.

Mot Villareal kom kolombianeren inn som gamechanger.

Liverpool-laget endret seg da Diaz kom på banen. Fabinho med scoring etter 62 minutter, Diaz tok selv ansvaret etter 67 med kontroll på kampen tilbake, før Mané hamret inn den siste spikeren til 2-3.

Les på Engelske klubber: Arsenal har blinket ut et ekstremt forsvarstalent i Serie A som kan løse situasjonen

En råsterk snuoperasjon, vi kan bare ane hvilken posisjon Luis Diaz kommer til å ha hos Liverpool de kommende årene. Litt tidlig, men vi har allerede kåret overgangen til Diaz som den mest verdifulle for en Premier League-klubb i 2022. Det som kommer i løpet av sommerens overgangsmarked kan ikke toppe dette.

Les: Bournemouth er tilbake i Premier League