On his way.

Liverpool-midtbanespiller Georginio Wijnaldum har bestemt seg for å avvise ytterligere kontraktssamtaler. – 30 åringen har bare seks måneder igjen av sin nåværende avtale, noe som betyr at han står fritt til å forhandle om en flytting til en annen klubb nå som januar-overgangsvinduet er åpent.

En europeisk gigant som lenge har vært koblet til Wijnaldum er Barcelona, det ble vesentlig mer fristende for den nederlandske landslagsspilleren etter ​Ronald Koeman gikk av som landslagssjef i sommer for å ta jobben som manager for Barcelona.

Les: Nå kan Dortmund slippe Jadon Sancho

Den nye ledelsen på Camp Nou har overbevist midtbanespilleren om ikke å forlenge oppholdet på Anfield, og melde gratis overgang til dem i sommer. – De ser på overgangen som en stor og viktig del av «nye Barcelona» og sammenligner det med Real Madrid sine galacticos.

“Barcelona har alltid vært en stor tegning for ham. Det er en lignende situasjon som da Gareth Bale forlot Tottenham for Real Madrid ved at det er hans ultimate mål»

«Det ser ut til å være tilfelle da, gitt hans beslutning om å forlate Anfield og begynne et nytt kapittel i Barça med nederlandsk trener Koeman. Wijnaldum har vært en stor «tjener» for Liverpool siden han ble med i klubben i 2016, men det ser ut til at muligheten til å spille for den katalanske giganten Barça er for godt til å takke nei til på dette stadiet av karrieren».

Les: Italiensk media: Her er Liverpools neste playmaker

Jurgen Klopp vil bli skuffet over å miste en så gjennomgående imponerende midtbanespiller, en som har vist seg å være avgjørende for deres suksess i Champions League og Premier League.