Vi tipper heldekkende tatovering. (foto: de paul, twitter)

Det virker nå lite trolig at det blir noen happy ending på forhandlingene mellom Liverpool og Georginho Wijnaldum. Møtes ikke forhandlingpartene på midten, er nederlenderen Klopp ikke ønsker å miste historie på Anfield. Ifølge italiensk media har Liverpool nå vendt seg mot Serie A for egnet erstatter.

Rodigo de Paul. Den argentinske playmakeren var halvveis på vei fra Udinese til Leeds i sommer, men overgangen ble aldri realisert – selv om 26-åringen mer enn gjerne ville ledes av Marcelo Bielsa.

Les: United valgte bort Liverpool-spilleren som gir Solskjær skikkelig trøbbel

Midtbanespilleren ble, og fortsetter arbeidsdagene på nedre halvdel av Serie A-tabellen. Ifølge Corriere dello Sport har Klopp bestemt seg for de Paul og Liverpool er klare for et fremstøt.

I sommer krevde Udinese 35 millioner euro, nå advarer den italienske avisen at Serie A-klubben glatt legger på minst 5 millioner euro når det er Liverpool som banker på.

Argentineren, som aldri helt kom inn hos Valencia, ble hentet til Serie A i 2016, hvor det gradvis begynte å ta av. 2018/19-sesongen dro han til med 4 scoringer på de første 6 Serie A-kampene og ble klubbens toppscorer. Forrige sesong ble det ny femårskontrakt og 7 scoringer og 6 assists.

157 kamper i Serie A skal ifølge Corriere dello Sport også ha fått Juventus og Inter til å trippe utenfor Udinese-porten. Men nå er det altså Liverpool som står først i køen.

Les: Bale fikk det STORE spørsmålet fra Mourinho om veien videre