The chosen one. (foto: psv, twitter)

Sancho-historien er langt fra over. Det nærmer seg ikke så sakte sommerens overgangsvindu da Manchester United igjen skal teste tålmodigheten til Michael Zorc og Dortmund. Ifølge Soccer News har hvertfall Bundesliga-klubben forberedt seg på et liv uten Sancho.

Vi merker at den evindelige Sancho-historien har mistet noe av futten. To ting har nemlig skjedd: 20-åringen har opplevd motgang for første gang i sitt unge liv (noe sjefen hos Dortmund mener United skal ha stor del av skylda for), for det andre har Manchester United vist i Premier League at de ikke savner Sancho på vingen.

Les: Italiensk media: Her er Liverpools neste playmaker

Uansett hva det blir til, ifølge Soccer News har Dortmund blinket ut PSV Eindhovens stjerne Donyell Malen som erstatter, hvis, dersom, at.

Les på Engelske klubber: Solskjær: «Ville være et sjokk å slå Liverpool»

Malen er riktignok senterforward, men skal tydeligvis være spillertypen som kan hoppe inn og bli buddies med Erling Haaland.

21-åringen har bakgrunn fra det sagnomsuste akademiet til Ajax, tok to år hos Arsenal, før han igjen flyttet hjem og har jobbet seg inn på PSV-laget i Eredivisie.

43 scoringer og 20 assists på 95 kamper for Nederlands 4. beste klubb taler hvertfall om teft.

Les: Store klubber i kø for Real Madrid flopp