Vi husker fortsatt temperamentet til Gattuso da han stilte uten lakksko.

AC Milan legende og hissigpropp Gennaro Gattuso var innom Fiorentina en snarvisitt etter han røk uklar med Napoli eier Aurelio De Laurentiis. – Han var i sommer på besøk hos Tottenham og var «helt sikkert» London klubbens neste manager, men rett før kontrakten skulle skrives ombestemte han seg. Ryktene vil ha det til han syntes styreleder Daniel Levy var en slappfisk.

Nå skal han være hyperaktuell for en ny Premier League klubb, det spørs bare om han synes Newcastle sin toppsjef Lee Charnley er noe mer underholdene.

Les: Takket nei til en milliard pluss for kaptein Marquinhos

Newcastle ligger på 17.plass i Premier League med bare tre poeng på seks kamper, bookmakerne har manager Steve Bruce øverst på listen over de som får sparken først. Calciomercato skriver de har kilder tett på Gattuso som «vet» han er i kontraktsforhandlinger Newcastle.

Gennaro Gattuso har flere ganger sagt han er villig til å lære seg bedre engelsk hvis han skal lede et Premier League lag, men alt må stemme. – Klubben må være villig til å spille underholdene fotball (i Gattuso sin bok betyr det røft) og han må ha full kontroll.

Les: Ronaldo har knekket Villareal-koden