Marquinhos

Det er tydelig den franske storklubben Paris Saint-Germain ikke er opptatt av å hente inn penger, de har sagt nei takk til 2 milliarder kroner for Kylian Mbappe i et siste desperat forsøk fra Real Madrid å hente han i sommer. – RMC melder at de hadde minst enda et milliardbud på bordet.

Forskjellen mellom Kylian Mbappe og Marquinhos er at mens det franske supertalentet gjerne går videre har den brasilianske forsvarsspilleren det som plommen i egget i den franske hovedstaden.

Les: Solskjær anbefales å stanse van de Beek-behandling av Jadon Sancho

Chelsea rett før vinduet smalt igjen forsøkte å hente midtstopperen for 100 millioner euro, Paris Saint-Germain sjekket hva Marquinhos ønsket og kom med et unisont nei til Chelsea direktør Marina Granovskaia.

27 åringen fortalte den franske avisen L’Equipe at ingen steder i verden er mer spennende enn Paris, spesielt etter Lionel Messi meldte overgang til klubben.

Les på Engelske Klubber: Villaspillere psyket ut Bruno Fernandes: «Burde gi gult kort»

PSG har sagt nei til mer i sommer enn samtlige fotballklubber i Norge omsetter på et år. (Eliteserien og OBOS omsetter for nesten to milliarder, mens PostNord ligaen omsetter for rett i underkant av 400 millioner, Toppserien (kvinner) omsetter for litt over 200 millioner.)