Ihuga samler av rekorder, kan miste én av dem i Serie A allerede i år. (foto: united, twitter)

Villareal-manger Unai Emery har gode minner fra forrige kamp mot Manchester United. Med seier i Europaligafinalen sendte den tidligere Arsenal-manageren Solskjær ut av nok en sesong uten trofeer. På onsdag møtes de igjen, denne gang i Champions League. Da er det ikke bare United som skal revansjere seg, men en viss portugiser med draktnummer 7.

Cristiano Ronaldo har vunnet alt som vinnes kan i klubbdrakt, og har skrevet seg inn i det som er av rekordbøker i fotballens verden. Men når det gjelder Villareal som motstander i United-drakt, taler statistikken mot Ronaldo.

Spill på Champions League her

CR7 spilte fire ganger mot La Liga-klubben som United-spiller, to ganger i 2005 og det samme i 2008. Her var unge og fremadstormende Ronaldo på banen i samtlige kamper. Resultat: Ingen scoringer fra nr. 7, ingen seire til United.

Spill på Manchester United-Villareal her

Utrolig nok endte alle fire kampene med 0-0.

Heldigvis brøt Ronaldo «fotballforbannelsen» hos Real Madrid. Spesielt etter den gedigne nedturen mot Young Boys er det betryggende å vite at Manchester United har spilleren i troppen som har brukt 15 kamper mot Villareal som sin egen lekegrind.

I Real-drakten dundret Ronaldo på med 13 scoringer og 5 assists på 15 La Liga-kamper mot Yellow Submarine-gjengen fra Villareal. Nå er det riktignok noen år siden Ronaldo herjet i La Liga, men vi tenker 36-åringen har lagret erfaringene fra da han knekket Villareal-koden.

Nekter å la Villareal slippe unna så lett denne gangen. (foto: united, twitter)

Nå skal United utnytte fordelen det er å ha spilleren på laget som skremte vannet av Villareal-spillere gjennom et tiår. Cristiano Ronaldo har startet United-oppholdet med 4 scoringer på 4 kamper, nå ligger alt tilrette for at han får sin første (eller fler) mot Villareal i United-drakt.

I Europaligafinalen mot Villareal forrige sesong endte det med 1-1 etter ekstraomganger. Villareal-spillerne holdt hodene kaldest i straffekonken, og kunne ta med seg trofeet hjem. På lørdag i Premier League var det en også en straffe som straffet United.

Aston Villa holdt ledelsen med 0-1 på Old Trafford helt til de siste minuttene av kampen. Da fikk United tildelt straffespark. Solskjær har to av de verdenst beste straffeskyttere, denne gangen valgte han Bruno Fernandes…

Blir United tildelt straffe mot Villareal på onsdag, har Solskjær bare én ting å gjøre: Plasser Cristiano Ronaldo ved straffemerket. 36-åringen har allerede festet taket på sin tidligere La Liga-rival.

OPPDATERT: Jepp, Ronaldo avgjorde med 2-1 scoringen!!!!