Gareth Bale snakker om fremtiden

101
Virket sikkert kult der og da.

Det har vært tyst en stund fra Real Madrid sin utskjelte stjerne Gareth Bale, han har en for å si det forsiktig, en meget godt betalt jobb i Madrid og et elendig forhold til sin manager Zinedine Zidane.

Gareth Bale forteller til podkasten The Hat-Trick at MLS vil være av interesse for ham i fremtiden. Det har vært interesse for Bale fra en rekke steder, alt fra Kina til Tottenham, men så langt har ingenting blitt en realitet.

Les: Synes 900 millioner er billig for et «forsvarsdyr» som matcher Virgil van Dijk

I podcasten The Hat-Trick legger han til og med noen få ord på hvor en mulig fremtid for ham kunne være.

«MLS er en liga som vokser og fortsetter å utvikle seg. Det er mange spillere som vil bytte til det nå. På et tidspunkt vil det absolutt være interessant for meg også. Jeg elsker å dra til Los Angeles på ferie og spille golf».

Nettopp Bales trang til å spille golf har også gitt ham trøbbel over Real Madrid-fansen. Det kulminerte i november da Bale, i forbindelse med feiringen av Wales ’kvalifisering til europamesterskapet, bar et flagg med teksten» Wales. Golf. Madrid. I den rekkefølgen «.

Les: Mike Tysons hashfirma vil kjøpe Camp Nou

Bale snakket om hendelsen i podcasten:

«Jeg så flagget på nettet før kampen, der noen av guttene viste meg. Vi spøkte om det, og noen av lagkameratene foreslo at hvis vi kvalifiserte oss, ville de ta det med ut på banen etter kampen».

Jeg sa at de må gjøre som de vil, og etter kampen sto vi der og feiret det som et lag. Det var litt «tullete», litt gøy. Folk kan se på det slik de vil, sier Bale.

Gareth Bale har kontrakt med Real Madrid sommeren 2022.

Les på Popidol: Fantastisk tiltak: Har lansert «drive in strip»