Synes 900 millioner er billig for et «forsvarsdyr» som matcher Virgil van Dijk

12748
Døren er visst ikke helt lukket i Napoli.

Liverpool manager Jürgen Klopp leder det som er verdens beste lag og slik vil han at det fortsetter. – En ekstremt viktig faktor er forsvarer Virgil van Dijk, nå har de kontaktet Napoli for å få på plass en avtale for «forsvarsdyret» Kalidou Koulibaly. De to vil utvilsomt skape et ekstremt tett forsvar.

28 åringen fra Senegal har i sin tid i Napoli vokst til å bli en av verdens beste midtstoppere. Akkurat som Virgil van Dijk satte verdensrekord i overganger for forsvarsspillere da han i januar 2018 ble hentet til Liverpool fra Southampton for 84,65 millioner euro kommer Kalidou Koulibaly til å sette rekord.

Les: Aston Villa-spiller «sender» Jack Grealish ut av klubben

Det er bare et fåtall klubber som har råd til en slik overgang i år, en av de er Manchester United som er interessert, men de har fokus litt lenger frem på banen i dette vinduet.

Koulibaly dukket opp som en førstekandidat for å lede et forsvar under Jose Mourinhos tid på Old Trafford, selv om klubben til slutt tok frem det store sjekkheftet for å signere Leicester-forsvarer Harry Maguire i stedet.

Napoli ber om 70 millioner pund noe som er rett over 900 millioner kroner, det blir først aktuelt dersom Manchester United mislykkes med å hente Jadon Sancho, Jack Grealish og en ny spiss.

Les: Andres Iniesta er sikker legendene vil komme tilbake

Det snakkes også om Newcastle og Everton, selv om ingen av dem kunne tilby den ruvende forsvarsspilleren Champions League-fotball som trolig er en nødvendighet for å kunne hente en spiller han hans status.

Tuttomercatoweb skriver at Liverpools sportssjef Michael Edwards har tatt «første kontakt» for å bringe Koulibaly til Anfield. – Det vil være et tungveiende argument for en hver spiller å kunne være en del av det som sikkert vil være den mest fryktinngytende sentrale defensive duoen i verden.

Senegal-stjernen Koulibaly er også gode venner med Sadio Mane de to er lagkamerater på landslaget, et faktum som kan være enda et godt kort for Liverpool. – Og når det gjelder prisen på 900 millioner kroner føler Liverpool de har flaks ikke Manchester United fortsatt er på ballen, da ville prisen fort beveget seg over en milliard.

Les på Popidol: Brad Pitt åpner «Saturday Night Live» som Fauci og knuser Donald Trump