Mike Tyson

Mike Tyson har brukt en god del av det han har tjent på boksing og cameo opptredener i filmer som «Hangover» på å investere i en cannabisbedrift. – Nå ønsker han å kjøpe navnet på Barcelonas ikoniske Camp Nou.

Må inrømme det blir litt rart å skrive at Barcelona skal spille på Swissx stadion. Vi får håpe for Mike Tyson sin skyld at det hele ikke går opp i røyk.

Les: «Jeg skal ikke tilbake til England»


Mike Tyson tjener gode penger i sitt selskap som selger forskjellige typer cannabisprodukter. – Barcelona planlegger at Camp Nou skal skifte navn til ny sponsor snart. Den tidligere mesterboksers forretningspartner, milliardæren Alki David bekrefter interessen:

«Det er en fantastisk stadion».

«Dette er noe vi spesielt har sett på å innlemme i selskapet vårt, og det ser ut til å være en fantastisk idé,» sa Alki David til BBC.

«Selskapet mitt er et cannabisfirma og Spania har en lang tradisjon innen EU for å være i førersetet eller en liberal stemme mot legalisering, så det har utviklet seg helt naturlig»

Les på Popidol: Brad Pitt åpner «Saturday Night Live» som Fauci og knuser Donald Trump

Han bekrefter videre at han allerede har opprettet kontakt med katalonerne og at han føler seg trygg på å sikre avtalen, som trolig vil være den største i sitt slag.

«Manchester City fikk 18 millioner pund for sine årlige rettigheter, og Tottenham går etter 25 pund , men Barcelona er på et annet nivå, sier David.

Han planlegger også å gå inn i kampen mot coronavirus med cannabisprodukter, og dermed gjøre en ny innsats. Og han frykter ikke at det vil skade Barcelona å være tilknyttet et hasjfirma.

«Tiden vil vise seg. Verden er skapt av ideer»

Barcelona har påpekt overfor BBC at det ikke er noen kontakt om den ideen.

Det er bare for den kommende 2020/21-sesongen at Barcelona vil selge navnerettighetene til Camp Nou, og de aller fleste pengene vil gå mot kampen mot coronavirus.