Jerzy Brzęczek

Polen har spillerne gode nok til å gjøre det veldig bra i internasjonale mesterskap, den polske serien Ekstraklasa minner om den tyske bundesliga og ligger ikke langt unna i kvalitet. – Etter et skuffende VM i Russland fikk en gammel helt fotballhelt Jerzy Brzęczek jobben som landslagssjef til tross for at mange mente han ikke hadde nok ledelseserfaring for jobben.

Nå har han fått sparken og det bare noen få måneder før fotball-EM et mesterskap som landslagssjefen med letthet kvalifiserte Polen til. Ny landslagssjef må på plass. – Kjenner vi forbundet godt nok tar det ganske nøyaktig en uke før den nye sjefen presenteres.

Les: Joshua King får tidligere Arsenal-stjerne med på laget

49 år gamle Brzeczek har hatt ansvaret for det polske landslaget siden 2018, og han har blant annet kvalifisert Polen til EM-finalen i sommer.

Det så imidlertid ikke så bra ut for Polen under høstens Nations League, der de havnet bak Italia og Nederland i gruppe A. – Sparkingen kommer bare seks måneder før Polens første kamp ved EM, der de møter Slovakia. De er også i gruppe med Spania og Sverige.

Les: Manchester United kliner til tross for 10 ukers utestengelse