Comprendo?

Atletico Madrid fikk mandag et slag i ansiktet da Kieran Trippiers 10-ukers utestengelse ble opprettholdt av FIFA.

Den engelske høyrebacken vil nå være ute av spill for Los Colchoneros i to og en halv måned, og han vil gå glipp av en rekke La Liga-kamper, samt første etappe i Champions League-sluttspill kamp mot Chelsea.

Les på Engelske Klubber: Barcelona, Juventus og PSG står klare

Trippier hadde opprinnelig blitt utestengt i desember for meldinger sendt til venner som satte penger på hans overgang fra Tottenham til Atletico før overgangen ble bekreft. (Byttet fra Tottenham etter tre sesonger i fjor sommer). Etter å ha fått forbudet satt på vent, var han i stand til å komme tilbake til laget mot Sevilla, der han leverte en assist i 2-0-seieren og var tungt imponerende.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær var frempå før jul og ønsket seg en overgang for Trippier høyrebacken vil kunne gi det bredden som laget har manglet i store deler av høsten. Etter karantenen ble innført startet søket etter noen andre.

Opplevelsen av å måtte gjøre noe var umiddelbar og dermed ble Trippier uaktuell, umulig å vente på noen som ikke spille på et par måneder når man er i en krisesituasjon.

På samme dag som FIFA bestemmer seg for å opprettholde utestengelsen har Ole Gunnar Solskjær bestemt seg for å kline til. – Krisen er over og Manchester United manageren ønsker å tilby 30 år gamle Kieran Trippier sin siste store overgang. Atletico Madrid som betalte 22 millioner euro i sommer skal være villige til å la han gå med en liten fortjeneste.

Les på F7: Yoshihide Suga: «OL skal være bevis for menneskehetens seier over viruset»