Fabio Carvalho

Fulham har vært alt for trege med å forlenge kontrakten med 19 år gamle Fabio Carvalho. Den angripende midtbanespilleren som har et magisk touch på ballen kom til Fulham i 2014. –

Til tross for at absolutt alle så hans kvaliteter, inkludert engelske aldersbestemte landslagstrenere klarte ikke Fulham annet enn å komme med en toårs litt stusselig betalt kontrakt da han ble gammel nok i 2020. De angrer i dag de ikke hadde mer krutt i signaturpennen den gangen. – Til deres forsvar hadde de rett før brukt ekstremt mye penger på spillere uten å lykkes så eier Sahid Kahn var i sparemodus.

Les: Spansk media: Manchester United klar for å utnytte kaoset hos Barcelona

Fabio Carvalho som er av portugisisk herkomst regnes av mange for å være et av de største engelske talentene for øyeblikket. Han har blomstret opp for Fulham, på en kontrakt som går ut til sommeren. De siste månedene har Fulham som leder Championship med god margin forsøkt alt for å forlenge kontakten. Klubben håpet at deres snarlige retur til Premier League skulle friste 19-åringen til å forlenge, men Carvalho skal ha takket nei til alle forslag.

I fjor var hele ti Premier League-klubber samt Real Madrid frempå og nå koker det nesten over!. Ifølge Daily Express er Liverpool fremst til tross for at de bare byr drøyt 60 millioner kroner. Tenåringsstjernen har bare noen måneder igjen av kontrakten og venter Fulham til da, får de ingenting.

Les: Nicklas Bendter er nå en studietur unna retur til fotballsirkuset

Carvalho har i en sesong preget av skader og Covid-19 scoret syv mål på 16 kamper. Fabio Carvalho skal ha fortalt venner at drømmen er å spille for Liverpool manager Jürgen Klopp og å vinne Champions League i rødt!.