Har tidligere sagt at hjertet banker for Inter. (foto: chelsea, twitter)

Noen som husker Romelu Lukaku de siste sesongene hos Manchester United? Vi har forsøkt å fortrenge det. Fra å være en av Premier Leagues vasseste, forsvant belgieren fra måltavlene og kamparenaene. Så kom Antonio Conte og alt endret seg. Så forsvant Conte fra Inter Milan – og alt endret seg igjen.

5 scoringer på 17 Premier League-kamper, 2 scoringer på 4 i Champions League. Ikke så helt katastrofalt i Chelsea-drakt, men samtidig så ekstremt langt fra potensialet til Lukaku.

Les: David Beckham kan begynne å planlegge Neymar-signeringen

I Crystal Palace-kampen var det bare trist å se angrepskjempen løpe rundt nitti minutter uten ball. Lukaku var involvert med syv (!) berøringer av ballen, Thomas Tuchel fikk ikke overraskende spørsmålet om Lukakus posisjon hos Chelsea.

-Kampens data viser at han ikke var involvert i kampen. Sånn er det noen ganger med angrepsspillere som mangler selvtillit. Det er ikke hva vi eller Lukaku ønsker, men det er ikke tiden for å vitse om ham, begynner Tuchel til Sky Sports.

For belgieren har igjen fått pes i engelsk media.

-Vi krever mye av angrepsspillerne i det defensive. Vi vil være en fysisk og hardtarbeidende gruppe som både vil spille fysisk og teknisk på høyt nivå. Det spiller kanskje en rolle, sier Tuchel.

Det spiller kanskje en rolle…?

Ikke happy med belgieren på topp. (foto: chelsea, twitter)

Chelsea visste godt hvilken rolle Lukaku spilte hos Inter Milan som ga ekstreme resultater. Å hente inn belgieren for godt over milliarden i en helt annen rolle er uforståelig.

Når manageren i tillegg trekker frem foran mikrofonen hvor lav selvtilliten til Lukaku er, da virker hele opplegget med belgieren uforståelig.

På tide med en redningsaksjon, Conte? Forsvinner Kane fra Tottenham skal vi ikke le av dette scenariet. Denne duoen er dynamitt.

Conte and Lukaku unplugged. (foto: inter, twitter)

Les: James Rodriguez tar gjerne en på telefon fra Lampard: «Selvfølgelig ville jeg dra tilbake til Everton!»