Lost it?

31-åringen har kjempet på Anfield siden 2014 og har vært med med på hele den fantastiske reisen med Jürgen Klopp. Denne sesongen har Lallana vært på banen i 22 kamper. Så hva er dette med at midtbanespilleren ikke duger?

Lallana er forventet å ta farvel med Liverpool etter endt sesong, men har vært linket til klubber som Tottenham, Leicester og Arsenal de siste månedene. Dette taler fortsatt ikke om en spiller som ikke duger, så hva er greia?

Les: Kai Havertz er nå klar

Det er italienske CalcioMercato som hevder at AC Milan «fikk servert» Lallana på free transfer til sommeren, men takket nei. Klubben som gikk gjennom kaotiske tider – før viruset – skal ha vurdert Liverpool-spilleren som ikke god nok til å representere Milan.

Ikke god nok for AC Milan-troppen.

Stemmer dette, har gjengen i Milano mistet det helt. Lallana har holdt nivået i verdens beste klubb (fortsatt regjerende Champions League-mester, veit vi) og fått tillit fra Klopp som hyppig innbytter.

Dette gjør 31-åringen til et fullgodt tilskudd til enhver Premier League-tropp. Og ikke minst AC Milan, som kunne trengt litt ny inspirasjon på midtbanen.

Lallana duger.

Les: Bruno Fernandes fikser til og med Paul Pogba!