Unna vei, idioter. (foto: united, twitter)

Det er lett å bli litt vel revet med av en ny United-spiller som hevder seg fra dag én og presterer det å løfte med seg resten av laget. Men når den tidligere Sporting Lisboa-spilleren (faktisk ikke så mange måneder siden han var dette) legger ut og forsvarer syndebukken Paul Pogba med en glimrende og optimistisk analyse, da tror vi dette har en mer varig effekt.

Vi lar Fernandes ta ordet.

-Paul kommer fra en tøff tid med skadesituasjonen. Da han spilte, spilte heller ikke laget noe spesielt bra. Forventningene er høye til Paul fordi han er en stjernespiller og United betalte mye for ham. Det er normalt i en sånn situasjon at du ikke spiller som en superstjerne, for alle forventer det samme fra Paul som Ronaldo hos Juventus eller Messi hos Barcelona, sier Fernandes til klubbens hjemmeside.

Les: Kai Havertz er nå klar

Betyr dette, som Graeme Souness så utilslørt antyder, at Pogba ikke er i nærheten av å være blant de ypperste?

-Alle forventer det samme fra Paul hos Manchester (som Ronaldo og Messi) fordi de vet han har kvalitetene til det. Dette er også en tillit til Paul. Vi, laget, har stor tillit til Paul, fortsetter Fernandes i sin Pogba-analyse.

Les på Popidol: Mammaen til Neymar er en gammal gris

Flotte ord, men hva gjør Fernandes til en Pogba ekspert?

-Jeg kjenner Paul fra Juventus fordi jeg spilte mot ham i Italia. Og tro meg, det er virkelig vanskelig å spille mot Paul. Det er vanskelig å finne en spiller som Paul: Stor, sterk og teknisk, avslutter Fernandes.

Som ikke legger skjul på at han gleder seg til å spille på riktig side av midtlinjen med Pogba.

Er det bare oss, eller fikk flere troen på at Fernandes også kan hjelpe Pogba til å få ut mer av det Fernandes kaller «Messi og Ronaldo-potensialet»?

Det går mot United-vår.

Les: Kai Havertz er nå klar