Null hull. (foto: leeds, twitter)

Vi sier litt fleipete at du kan bruke timer på nettet for å finne det perfekte par sko, mens du bruker en halvtime på å bestemme deg før et bud på nytt hus eller ny leilighet legges inn. Brasilianeren Raphinha fikk bare 20 minutter.

Han skulle ikke bestemme seg for ny bolig, men ta en karrieremesssig viktig avgjørelse – som indirekte krevde ny bolig.

Les: Jakten etter «The President» har for alvor startet!

-Styret (hos Rennes) kom og fortalte at de hadde akseptert et bud fra Leeds, så nå var det mitt valg om jeg ville reise eller bli. Hvis jeg ønsket å reise, sto et privatfly og ventet på meg for å fly meg til England hvor jeg skulle gjennom en medisinsk test før jeg skrev under kontrakten, begynner Raphina ifølge Goal.

Les på Engelske klubber: Jose Mourinho vil bli sjefen til Marouane Fellaini igjen

-Jeg ville lyve, hvis jeg sa det var et lett valg. Jeg hadde 20 minutter på å ta avgjørelsen, så det var rimelig komplisert, innrømmer Leeds-spilleren.

Som ikke hadde tatt et bedre valg om han hadde hatt syv dager, eller måneder på seg. Raphinha har vist han er som skapt for verdens tøffeste liga: 6 scoringer og 6 assists, massiv påvirking på Leeds-laget – og interesse fra Liverpool. Brasilianeren savner garantert ikke tilværelsen i Rennes

Les: Havertz kan takke bråkebøtta Diego Costa for mye av elendigheten