Franck Kessie

AC Milan ligger for øyeblikket på andreplass i Serie A, med Juventus like bak og stadionkamerat Inter Milan et godt stykke over. – Den 24 år gamle midtbanespilleren Franck Kessie har hatt en meget god sesong for AC Milan noe som har vekket interessen fra klubber over hele Europa og press fra manager Stefano Pioli om å forlenge hans avtale som løper ut sommeren 2022.

Franck Kessie som har fått kallenavnet «The President» på grunn av hvordan han regjerer midtbanen til AC Milan har spilt hele 29 Serie A kamper denne sesongen og satt inn ti mål og fem assist. – Italiensk presse sammenligner Kassie med Zlatan Ibrahimovic til tross for forskjellig spillestil har de samme intensitet på banen.

Les: Solskjær har fulgt planen – og da vet vi alle hva som kommer neste sesong

Interessen er skyhøy, for noen uker siden meldte både Arsenal og Tottenham seg på i kampen om Franck Kessie, Calcio Marcato melder at enda flere Premier League klubber sitter og regner på en overgang, det samme skal flere klubber både i Tyskland og Frankrike gjøre.

Transfermarkt som er konservative i sine anslag skriver at verdien på Franck Kessie er doblet til 50 millioner euro på litt over et år. – Det kommer definitivt ikke

Les på Popidol: Matthew Perry deler og sletter bilde fra «Friends» gjenforening