Bruno.

Det er ikke mange klubber i verden som har det ekstreme fokuset på seg som United har. Er det antydning til motgang, søker halve verden etter flere svakhetstegn. Er det antydning til suksess, kommer halve verden med sine forklaringer på hvorfor dette er en selvfølge. I midten står en 47-åring fra Kristiansund.

Tre kamper inn i sesongen skrikes det på managerbytte og historier om at spillere står på benken i garderoben og protesterer. For United er dette helt forutsigbart. Blir det seier mot Newcastle på lørdag får Solskjær litt arbeidsro, skjer det motsatte fortsetter hylekoret.

Les: Nekter å la Real Madrid vinne, skraper sammen 4,4 milliarder

Bruno Fernandes har bestemt seg for å ikke være med på å forsure stemningen rundt United.

Det var etter at midtbanedirigenten ble byttet ut da det sto 1-4 i 1-6 nederlaget mot Tottenham at historien om sterkt misnøye hos Fernandes begynte å vokse.

Etter at Portugal hadde satt på plass Sverige med 3-0 på onsdag var United-spilleren klar for å drepe ryktene om at Solskjær ikke hadde hans tillit.

-Det har vært mye spekulasjon rundt det. Jeg tror dette er en måte å destabilisere troppen på. Hva som er sagt (ute) er overhode ikke sant. Jeg ble byttet ut ved pause.. Manageren fortalte meg at kampen neste var over og at vi har mange kamper foran oss. Jeg tok det. Jeg var ikke fornøyd, men sa ingenting som ville skade gruppen, begynner Fernandes til portugiske A Bola.

Les på Engelske klubber: Tyske Bild: Jadon Sancho går ingen steder

Så bruser det i portugisiske blodårer og siktet rettes mot idiotene som bruker triks for å ødelegge for klubben hans.

-Ikke bruk navnet mitt, mine kollegaers eller managerens for å lage trøbbel for Manchester United. Stemningen er god og laget er klar for å svar i neste kamp, brummes det fra Fernandes.

United we stand.

Les: Null problem, Harry Maguire er The Man