Flis eller exit? (foto: tottenham, twitter)

Da United-supporterne inntok Old Trafford og satte en stopper for gjennomføringen av kampen mot erkerivalen Liverpool, var symboleffekten enorm. Grasrota, selve klubben hadde fått nok.

The Glazer´s stunt med Super League fikk det til å flyte over for en del av United-supporterne. Amerikanerne står steilt og nekter å selge, det samme som Kroenke-gjengen hos Arsenal. Betyr dette at vi er ved point of no return på vei mot full konflikt?

Les: Boca Juniors skjønner de har tapt

Det er selvfølgelig mange meninger om saken, både med og uten banneord. Tidligere United-trener Rene Meulensteen tror konflikten kan roes med at eierne viser at de er villig til å satse, og får flyttet fokuset mot overgangsmarkedet.

Meulensteen var del av trener-teamet til Alex Ferguson fra 2007-13 og dermed ett av tannhjulene i United-maskineriet bak storhetstiden med Premier League-titler, ligacuptrofeer og Champions League-triumf.

Les på F7: Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Nå anbefaler han United-eierne om å gi supporterne spilleren som skaper overtaket klubben trenger for å gjenerobre Premier League-tronen.

-For å konkurrere og vinne titlen må du investere. Hvis United klarer å bringe inn Harry Kane, tror jeg de virkelig blir Premier League-title contenders, begynner nederlenderen.

Duoen for de gode tider.

Nok til å roe supporterne?

-Hvis de (eierne) investerer og bringer inn en spiller som Harry Kane, it would make a massive difference, avslutter den tidligere høyrehånden til Sir Alex.

Harry Kane eller kaos, kommer det fra mannen som kjenner forholdene i den røde delen av Manchester bedre enn de fleste.

Les: Carragher skjønner ikke hva Manchester United skal med Jack Grealish