Captain Jack.

Den engelske landslagsspilleren har lenge vært linket til Manchester United. Roy Keane gikk så langt som å insistere på at klubben hans sørget for at Grealish blir del av United-troppen. På andre siden av Sky Sports-mikrofonen er Jamie Carragher mer kjøling til koblingen mellom Villa-stjernen og gjengen til Solskjær.

Så hva er problemet, Carragher?

Les: Steven Gerrard prater som en Liverpool-manager

-Jeg mener han ikke passer inn på Old Trafford på grunn av spillerne de har, ikke på grunn av talentet hans. De har allerede Pogba spillende på venstre nå, Fernandes, Rashford liker å spille på den siden, begynner Liverpool-mannen Carragher.

-Jeg kan ikke se at han er et must for Manchester United. Jeg mener han definitivt har kvalitet. Jeg mener Jack Grealish er en som elsker å løpe med ballen, og jeg mener det ikke er mange spillere som ham, avslutter Carragher.

Likevel, ikke et must. Carragher har talt.

Les på F7: Historien om vibratoren

Nesten umulig å stoppe. (foto: west ham, twitter)

Hos Aston Villa ble det smertelig klart at Grealish er et must. Da kapteinen forsvant ut med skade i februar og måtte stå over ni kamper, tok Premier League-tabellens tyngdekraft tak i klubben.

Når en enkeltstående spiller har denne påvirkningen på en klubb i verdens tøffeste liga, da skjønner vi Roy Keanes «krav» til United.

Les: Neste uke kommer redningen for Arsenal-supporterne