Lite Cavani trenger å høre for å finne vei til mål.

Det var lenge en sannhet at etter et år på Old Trafford ville Edinson Cavani reise til en klubb nærmere sin familie. Det er ikke mange ukene siden pappa Cavani kunne fortelle verden hans sønn ønsket å flytte etter sesongslutt og spille for Boca Juniors.

Tidligere Manchester United forsvarer Marcos Rojo fortalte verden han gledet seg til å få Edinson Cavani som lagkamerat og at folkene til Cavani allerede hadde snakket med klubbens president Juan Roman Riquelme.

Men så!

Etter en litt slapp begynnelse for Edinson Cavani i fjor høst i Manchester United skjedde det noe, målene og øyeblikkene kom tettere og gleden var tydelig gjennom tv skjermen. – Manager Ole Gunnar Solskjær sin skryt be også tydeligere og sterkere, ord som; Unik, enestående og fantastisk ble brukt.

Les: Kaster seg inn i racet Solskjær trolig avlyser

Etter torsdagens 6 – 2 overkjøring av Roma i semifinalen i Europaligaen hvor Cavani sørget for to av målene var det en hoppende glad Manchester United manager som sa at de ville gjøre alt for at han ville bli og få oppleve hyllesten fra en fullstappet stadion.

Boca Juniors har avlyst jakten på Manchester United-spiss Edinson Cavani og de har funnet et alternativ.

The Times skriver at Cavani nå heller mot et års forlengelse. TyC Sports melder at Boca Juniors brått har avsluttet jaken til Manchester United spissen. -Klubben er sikker på at Cavani blir sin fremtid i Manchester i ett år til.

Derfor går de videre i sin jakten etter en «enestående» målscorer. Boca har identifisert Roger Martinez som sitt nye ‘prioriterte’ mål. 26-åringen spiller for den meksikanske klubben America. Han flyttet dit i juli 2018 og har scoret 26 mål på 99 kamper siden han kom fra Villarreal.

Cavani kan være 34 og sliter med å spille 90 minutter week-in, week-out, men han har beviser gang på gang sin verdi.

Les på Fransk Fotball: Ligue 1 klubb kaster seg inn i kampen om Jesse Lingard

Han har scoret 12 mål i alle konkurranser denne sesongen, inkludert to i torsdagens Europa League-semifinale seier over Roma. – Videre har Paris Saint-Germains ledende målscorer gjennom tidene spilt en viktig veilederrolle for Mason Greenwood og Marcus Rashford.

Les: Giganten Cavani!