Pontus Jansson

Den svenske landslagsstopperen Pontus Jansson har har vært en del av Leeds United siden 2016 og har siden vokst til å bli en slags kult spiller i den britiske klubben. – Nå har han ifølge Sky spilt sin siste kamp på berømte Elland Road. 

Det har oppstått en konflikt mellom Pontus Jansson og Leeds manager Marcelo Bielsa, man skjønte alvoret da vi for noen dager siden fikk siden da vi fikk vite han ble bedt om å holde seg borte fra Leeds treningsanlegg  frem til 12. juli da klubben reiser til Australia på en «pre-season» treningsleir.

Det synes som en rimelig fornuftig leveregel at man ikke skal krangle med Marcelo Bielsa, det er to av Leeds fansen sine absolutte favoritter som nå ikke lenger snakker sammen.

Les: Håpet tent, kan fortsatt vinne kampen om Ajax-stjerne

Den tidligere Malmö FF skal ha en stor tilhengerskare i klubben og krangelen har ført til en del friksjon. Pontus reiste til Skåne Pontus Jansson i Skåne trente med Malmö FF fra tirsdag av.

Les: Leeds bekrefter å ha snappet supertalent fra Manchester United

Sky melder at et salg er avtalt på 5,5 millioner pund, men de skriver ikke hvilken klubb. Sky tipper Brentford, men det kommer litt ut av det blå, vi vet fra før at Sheffield United som «tok» Leeds sin plass i Premier League skal være interessert, det samme skal ny-nedrykkede Fulham være.  – Vi skulle tro Pontus Jansson ville velge Premier League hvis han fikk muligheten gitt den enorme skuffelsen han fikk da det ble klart at Leeds ikke ville lykkes med opprykk denne gangen.

Les på Popidol: Tolkien-serien har hentet «Jurassic World: The Fallen Kingdom»-regissør Juan Garcia Bayona

https://twitter.com/stanners_1982/status/1146086434325053442

Det er fortsatt tøft, selvfølgelig. Jeg gråter fortsatt som en fan. Jeg har snakket om det med familie og venner, og det blir nesten verre hver dag. Hver gang jeg snakker om det, blir jeg forbannet, sa Pontus Jansson i et intervju med Kvällsposten.