Leeds bekrefter å ha snappet supertalent fra Manchester United

Leeds manager Marcelo Bielsa

Den 16 år gamle midtbanespilleren Alfie Hughes vet hva han vil, bli best i verden og de siste årene har klubber stått i kø for å hjelpe han med akkurat det. – For et år siden gikk han fra Middlesbroughts akademi til Manchester United sitt. 

Leeds United bekreftet å ha signert midtbanespiller Alfie Hughes fra Manchester United, med unggutten bekrefter på sosiale medier. – Leeds manager Marcelo Bielsa har vært personlig involvert for å legge en strategi for utviklingen av deres nye talent: «Kan bli den neste store midtbanegeneralen»

Hughes har tatt den «tøffe avgjørelsen» å forlate Premier League-gigantene for å flytte til sine gamle rivaler i Leeds på jakt etter flere muligheter.

Les: Gjør Martin Ødegaard det bra for Real Sociedad er neste stopp Santiago Bernabéu

Tenåringen, som spiller overveiende som en angripende midtbanespiller, er rapportert å ha sagt nei takk til på Manchester United for å flytte til West Yorkshire.

Les: Tobias Børkeeiet forlater Stabæk etter 15 år: «Jeg er veldig takknemlig»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Tough decision to leave Manchester United but I’m excited for the new challenge, new chapter begins. @leedsunited

Et innlegg delt av @ alfiehughes10

Hughes har representert England på U15-nivå, og forventes å spille på U18 laget på Elland Road neste sesong.

Han blir den fjerde fangsten for Leeds denne sommeren så langt, med Jack Harrison tilbake sesong lange låne avtale fra Manchester City og Ben White på lån fra Brighton.

Jack Clarke ble solgt til Spurs, men han har også returnert for neste sesong, mens Helder Costa har signert fra Wolverhampton Wanderers for å fullføre kvartetten med låneavtaler.

Se på Popidol: Zlatan viser oss hvordan ekte menn skrur av korken på vannflasken