Ajax vidunder Matthijs de Ligt

Ajax begynner å bli drittlei av Juventus som har blitt enige med deres kaptein Matthijs de Ligt om de personlige betingelsene, men er kjipe på selge kjøpet. – Dette skjer samtidig som både Manchester United og Paris Saint-Germain for lenge siden har møtt deres prisforlangende. 

Manchester United sier de fortsatt har en avtale om å signere Matthijs de Ligt med Ajax det til tross for at det har blitt annonser en Juventus overgang. – Sagaen med Juventus har vart lenge nå, Serie A gigantene har kommet med det de omtaler som et endelig tilbud, 55 millioner euro, pluss ytterligere 10 i bonuser. Det er avvist av Ajax som krever 70 millioner euro nå, pluss eventuelle bonuser.

Les: Matthijs de ligt er historie – Ajax har funnet erstatteren

Prisen er overhodet ikke noe problem hverken for Manchester United eller Paris Saint-Germain, ei heller for Liverpool som også snuser på Ajax kapteinen.

Julien Laurens (fotballekspert som jobber for Le Parisien) snakket med ESPN, og sa: «Jeg tror det er en sjanse hvor Ajax vil miste tålmodighet og si» stopp et øyeblikk. Både PSG, og Manchester United er enige om sum. I så fall slutter vi å snakke med deg, og De Ligt kan velge mellom klubbene som vi faktisk har en avtale på plass med.

Les: Tror Champions League helt vil skrive ny femårsavtale med Liverpool

«Det er egentlig ikke i Ajax interesse å kaste bort litt mer tid om De Ligt. De vil ha pengene i, de vil at han skal gå, han var flott for dem, men nå har han bestemt seg for at han vil gå.

«De vil at avtalen skal skje, de vil ikke måtte gå frem og tilbake i forhandlinger med Juventus».

«Så de kan godt si» vet du hva vi allerede har en avtale med noen klubber, vi skal bare fokusere på de klubber og De Ligt må velge mellom disse klubber fordi du kaster bort tiden vår ‘.”

Laurens hevder at Juve prøver å senke prisen:

«Kanskje er vi på et tidspunkt der pengene er i ferd med å ta slutt. Juventus har noen gigantiske tilbud ute som fore eksempel Mauro Icardi og Paul Pogba også.

Les på F7: Er du imot innvandring burde du være for ekstreme klimatiltak og massiv nødhjelp