Valgte nok rett for seg selv. (foto: dortmund, twitter)

Da Jude Bellingham hadde etablert seg i Champonship med Birmingham i en alder av 17, kom gigantene på døra. Solskjær og gjengen hadde tenåringen med familie til the grand tour på Carrington, men midtbanespilleren valgt å følge i fotsporene til Jadon Sancho. Ifølge Fabio Paratici holdt signeringsseremonien til Bellingham på å bli arrangert i Torino.

For den tidligere sportsdirektøren til Juventus (nå Tottenham) husker godt at Bellingham-signaturen var nær for Serie A-giganten.

Les: Paul Scholes: Ubalansen som hindrer Manchester United fra å vinne Premier League

-Jude Bellingham var et skritt unna å komme til Juventus for noen år siden. Han var i Torino et par dager og var tett på en signering. Men så besluttet Jude at Bundesliga skulle være hans neste skritt, sier Paratici til Gazzetta dello Sport.

(c) Bilde Juventus FC: Fabio Paratici

Les: Wijnaldum har fått seg et skikkelig slag i trynet

57 kamper for Dortmund som 18 åring, med 6 scoringer, 9 assists og etablert på det engelske seniorlandslaglet. Vi vil si at Bellingham valgte rett.

Juventus er klubben der Max Allegri i sommer beroliget 22-åringen Mathijs de Ligt med at det tar 7-8 år for å bli en skikkelig god midtstopper. Tvilsomt at bråvoksne Bellingham hadde følt seg hjemme i Toriono.