Skadet. (foto: psg, twitter)

Jürgen Klopp hyllet Wijnaldum som en av de klokeste spillerne han har trent. Liverpool jobbet til det siste med å prøve å overtale nederlenderen. Resultatet ble likevel at 30-åringen valgte Paris. Når vi hører på Wijnaldum i begynnelsen av oktober, virker det som han gladelig hadde reversert avgjørelsen han tok i våres.

Den nederlandske landslagstrener Louis van Gaal planlegger å bygge opp midtbanen til Nederland rundt Wijnaldum, men opplever nå at nøkkelspilleren kommer til landslagstjeneste uten den nødvendige kamptreningen.

Les: Glem det, Marco Verratti lar seg ikke friste

-Selvfølgelig er jeg bekymret for ham. Jeg fortalte ham om det da jeg ankom. Men alarmklokkene har ikke begynt å ringe ennå, sa Van Gaal forrige uke ifølge Voetball International.

Georginio Wijnaldum skjuler eller ikke at situasjonen både er overraskende og lite tilfredsstillende.

-Jeg kan ikke si at jeg er fullstendig tilfreds, for situasjoner er ikke som jeg hadde ønsket meg, begynner Wijnaldum følge NOS.

Som minnes the glory days hos Liverpool.

-Jeg har spilt mye de siste årene, har alltid vært fit og prestert veldig sterkt. Dette her er derfor noe helt annet.. Jeg så virkelig frem til det neste steget i utviklingen min, og så skjer dette her. Det er skikkelig hardt, sier Wijnaldum.

En av Klopps mest betrodde.

Som på tross av en helt annen situasjon enn på Anfield har bestemt seg for å kjempe.

-Men sånn er fotball og jeg må lære å leve med det. Jeg er en fighter. Jeg skal bevare positiviteten og jobbe hardt for å endre det, avslutter PSG-spilleren.

Les på Engelske klubber: Mike Ashley kaster seg glupsk over Derby

Wijnaldum startet i de fire første Ligue 1-kampene hos PSG, men har siden mistet den faste plassen på midtbanen. Loven om at du vet hva du har, men ikke hva du får er i høyeste grad gjeldende i fotballens verden.

Kommer Wijnaldum til å gi opp i PSG? Neppe.

Angrer Wijnaldum på at han forlot den ekstremt sterke posisjonen hos Klopp i Liverpool? Trolig.

Les: Louis van Gaal: Når det går dårlig i Barcelona, skylder de på utlendingene»

.