Everton trenger fart og kreativitet fra Barcelona

396
Får seg en keeper som har hatt nok av action mot seg for Huddersfield. (foto: everton, twitter)

Brasilianeren kom til Camp Nou fra Bordeaux forrige sommer. Etter kort tid viste det seg at spiller og klubb ikke er kompatible. Dette har fått klubber fra ulike kontinenter til å innbille seg om at Malcom egner seg bedre hos seg.

Ifølge Football-espana har Barcelona allerede fått inn et bud på Malcom på en halv milliard kroner. Budet kommer fra Guangzhou Evergrande i den Kinesiske Superligaen, klubben som hentet Paulinho fra Barcelona for et tilsvarende beløp.

Blir lite moro med landsmannen når det gjelder. (foto: barcelona, twitter)

Les: Hodgsons plan om forsterkninger på topp gikk i vasken

Dermed har Barcelona allerede sikret at spilleren, som har jobbet knappe 300 kampminutter for lønna si, har økt med nesten hundre millioner kroner i verdi.

Forstå det den som kan.

Ifølge spanske Marca har også en desperat Premier League-klubb meldt seg på med interesse for spissen. Everton har hatt en elendig periode i ligaen og trenger fart og kreativitet i angrepet for ikke å mistr kontakten helt med de seks beste i Premier League.

Kanskje duoen Richarlison og Malcom er løsningen? Da må Everton strekke seg til over en halv milliard kroner. Vi tenker risikoen er for høy.

Husker godt hvordan det gikk med Koeman. (foto: everton, twitter)

Les: Ikke lenger fullt så harmonisk hos Tottenham