Goodison Park-perioden sitter i ryggmargen. (foto: everton, twitter)

Jürgen Klopps prestasjon var stor å coache Liverpool-spillerne til å snu Villareals 2-0 til en overbevisende 3-2 seier og avansement til Champions League-finalen, men ikke i nærheten av det Ancelotti lyktes med på San Bernabeu mot Manchester City. 28. mai blir det lokalderby i finalen i Paris.

Derby mellom Liverpool og Real Madrid, spør du? Vi husker alle Champions League-finalen mellom de to i 2018, men derby? For Carlo Ancelotti har tiden hos Everton satt seg i ryggmargen.

Les: Erik ten Hag har fått oppskriften fra Real Madrid

-Jeg sitter med en følelse av enorm glede over at vi har klart oss til finalen. Og igjen tredje gang at jeg står overfor dem i en Champions League-finale som trener. Jeg har bodd i Liverpool i to år, og det har blitt som et derby for meg, sier Ancleotti ifølge Marca.

Var det noen Everton-supportere som fikk med seg denne? I all fotball-elendigheten med trusselen om nedrykk, kan supporterne varme seg med at en de mest geniale managerne på markedet, som denne sesongen har ledet til La Liga-tittel og Champions League-finale, føler seg fortsatt som Everton-manager når han møter byrival Liverpool.

Maestro. (foto: real, twitter)

Hvis vi trekker det langt nok, har Everton-supporterne en bitteliten del av Champions League-finalen i Paris, der «deres» Ancelotti skal sette på plass byrival Liverpool.

Go Toffees!

Les: Gigant-bud på Chelsea avvist!