Ikke så sikkert ten Hag starter sesongen med en 23-åring fra London i troppen. (foto: united, twitter)

Det skulle ikke være mulig, men Real Madrid gjorde det mulig mot PSG. Redningsaksjonen i den siste 8.-delsfinalen i Champions League var ekstrem. Da Carlo Ancelotti på onsdag gikk inn i de siste minuttene av den andre semifinalen mot Manchester City med to mål i manko for avansement, da visste han at det var mulig.

Rodrygo til 1-1 i det 90. minutt. Rodrygo til 2-1 i det 90.+1. minutt!

Les: Harry Maguire er ikke blant de åtte som skal ut

Så fem minutter inn i første ekstraomgang: Benzema til 3-1 (6-5 sammenlagt) og Champions League-finale for Real Madrid. Helt Vilt!

Carlo Ancelotti prøver å sette ord på hvorfor det er de som har nådd finalen på bekostning av tre av de største klubbene i verden.

-Jeg kan ikke si at vi er vant til dette livet, men det som skjedde her skjedde også mot Chelsea og PSG. Hvis man skal forklare hvorfor, er det denne klubbens historie som hjelper oss til å fortsette når det ser ut til at vi er ute, sier Ancelotti etter kampen.

Klubbens historien hjelper oss til å fortsette når det ser ut som vi har tapt.

Den kjøper vi. Real Madrid har i over et tiår vist at de har en vinnermentalitet og tro på seg selv helt til dommeren blåser for slutt. Denne iboende mentaliteten blir den 12., 13. og 14. spilleren på banen når motstanderne tror de har vunnet.

Hvis Manchester Uniteds påtroppende manager, Erik ten Hag, skal se hva han må bygge for å nå det langsiktige målet til klubben, da bør han se mot Madrid.

La Liga-giganten har bygd opp en stamme med noen av verdens beste spillere som bruker et tiår på å spille seg best, har erfaringen med å vinne sammen i de mest ekstremt pressede situasjonen og overfører dette til unggutta som tomålsscorer Rodrygo (21).

Med fundamentet Real Madrid har bygd opp, kan en rev som Ancelotti gå rett inn og lede klubben til suksess(foto: real, twitter)

Oppskriften er alt annet enn hemmelig, men for Erik ten Hag betyr det at han må klarer å sette sammen en stamme med spillere som bygger på Uniteds gullhistorie, men som er villig til å kjempe de neste ti årene for å skrive fortsettelsen.

Les: De 10 beste signeringene 2021/22-sesongen