Har det gøy på jobb.

Den britiske milliardæren Sir Jim Ratcliffes bud om å kjøpe Chelsea for 4,25 milliarder pund har blitt avvist.

Ratcliffe lanserte et bud i siste liten, men det er Todd Boehly og hans investeringsgruppe som fortsatt er favorittene til å ta kontroll over Stamford Bridge-klubben.

Men det begynner å bli kristisk og Chelsea risikerer å måtte legge ned driften om de ikke blir enige med nye eiere.

Ratcliffe har hatt samtaler med Chelsea Supporters’ Trust om forslaget hans, og Bloomberg rapporterer at han skal møte eks-spilleren Paul Canoville, som allerede har gitt sin støtte til Boehlys leir.

Tom Crotty, en direktør i Ineos Group eid av Ratcliffe, bekreftet at banken som er ansvarlig for salget av Chelsea, Raine Group, har avslått tilbudet deres. Budet skal visstnok vurderes som usannsynlig og lite gjennomtenkt.

«Vi har blitt avvist av Raine, men vi vil fortsette å minne folk på at vi fortsatt er her,» sa han til Bloomberg.

«Vi vil fortsette å engasjere oss med fanbasen. Vi ser på oss selv som et fanbasert bud.»

LES OGSÅ: De 10 beste signeringene 2021/22-sesongen

Coe vil at nye Chelsea-eiere skal være britiske.

En annen kandidat til å kjøpe Chelsea fra nåværende eier Roman Abramovich er Sir Martin Broughton.

Lord Sebastian Coe er en del av Broughtons bud og den to ganger olympiske gullmedaljevinneren har advart om at Raine Group må være forsiktig når de velger sin foretrukne budgiver.

Han sa til LBC: «Fans som meg vil ha en løsning på dette, men de vil sørge for at klubben lander i de riktige hendene og at klubben ikke er tynget av gjeld de neste 50 årene.

«Som en som har vært involvert i sport, er det et vakuum her hvis vi ikke er forsiktige, noe som vil påvirke spillerne pg treneren.

«Å sitte på et stadion hvor du regelmessig mangler 10 000 fans fordi du ikke kan selge billetter – det er et problem her.

«Resten av avgjørelsene må tas ordentlig, det er en prosess og dette er en unik situasjon. Du ser ikke at klubber selges under disse omstendighetene, så regjeringen må være veldig klar over hva den vil ha ut av dette. «

Den tidligere friidrettsutøveren ble med på Broughtons bud fordi han mener klubben burde havne under britiske eier.

«Jeg synes oppriktig at klubben burde ende opp med britisk eierskap,» sa han.

«Jeg er ikke jingoistisk – jeg lever i en global sportsverden der eiendommer eies, men jeg tror at fotball er annerledes.