The one, the only.

Det er fortsatt litt utenkelig å forestille seg Sergio Ramos uten Real Madrid-drakt, men når Perez og Ramos fortsatt ikke har rotet seg til en forlengelse, forteller det at partene har to vidt forskjellige virkelighetsoppfatninger. Derfor har vi begynt å venne oss til at Ramos skal gå ut på gressmatta neste sesong uten kongedrakta.

Ifølge flere av ESPNs kilder jobbes det i Manchester for å tilby El Capitan en toårskontrakt hvis han ikke forlenger med Real. Det er ikke Solskjær som skal øke gjennomsnittsalderen i forsvaret, men Pep Guardiola som har sett han trenger en ledertype med erfaring i bøtter og spann fra kampene som har skilt City fra trofeene ute i Europa.

Les: Manchester Evening News: United skal ha tre ekstreme forsterkninger i sommer

Ifølge ESPN startet interessen hos City i januar og har vokst siden. Med City Football Group i ryggen kan Ramos i tillegg til toårsavtale (pluss ett år hvis nivået fortsatt holdes) også få mulighet til spill i MLS og New York City FC. Hva sier du til den, Deila?

Ifølge ESPNs kilde er det planlagt et møte mellom Perez og Ramos i løpet av de kommende dagene. En ting er sikkert: Manchester Citys tilbud skal vanskelig matches, spesielt når Perez hele veien har nektet å gi Ramos anerkjennelse for jobben kapteinen har gjort siden 2005.

Les på Tysk Fotball: Bekreftet: Dortmund har sikret seg Gregor Kobel – keeperen med riktig guts og ambisjoner

Men hva med 35-åringens fitness?

Ifølge ESPNs kilde har Citys analytikere regnet seg frem til at Ramos´fysiske prestasjoner er på høyde med en mye yngre spiller, derfor tilbudet om toårskontrakt.

Vi har så smått begynt å glede oss til å oppleve oksen Ramos i verdens tøffeste liga.

Les: Åpent brev: Zidane var langt fra ferdig som Real Madrid-manager