Nr. 12, du er ønsket på Old Trafford. (foto: sevilla, twitter)

Januar kommer raskt for United. Kombinasjonen av manglende suksess på sommerens overgangsmarkedet med forsterkning i midtforsvaret og en sesongstart med et forsvar som lekker som ei sil, krever at Woodward lykkes adskillig bedre på nyåret.

Phil Jones og Marcos Rojo har respektive tre og ett år igjen av kontrakten, men holdes utenfor Champions League-troppen. Eric Bailly og Axel Tuanzebe skal få muligheten til å komme seg over tidligere trøbbel med skader, og jobbe seg inn i rollen de var tiltenkt. Fra akademiet kommer 18-åringen Teden Mengi stormende.

Les: ESPN: Det murres i garderoben til Manchester United

Men som Gary Neville gjentar til det kjedsommelige: Dette er ikke nok for en klubb med tittelambisjoner. Nå hevder ESPNs kilde at United har satt opp navnet på kandidatlista til en 21-åring i Sevilla.

Jules Koun.

Ifølge ESPN var Manchester City på Koundé i sommer, men vurderte franskmannen som fortsatt uprøvd etter bare én hel sesong i La Liga. Dette sendte City til Benfica og midtstopperen Ruben Dias.

Les på Engelske klubber: Spilte selv med Cristiano Ronaldo – sammenligner nå Erling Haaland med ikonet

Nå er det altså Uniteds tur. Sevilla vurderer markedsprisen på Koundé til rundt solide 70 millioner euro. I mellomtiden må Solskjær sjonglere med spillerne i forsvarsrekken – allerede etter tre runder i Premier League. Lindelöf har vært usikker i førsteeleveren, mens Eric Bailly pådro seg en mindre skade for det ivorianske landslaget.

På lørdag skal den tidligere United-kjempen Steve Bruce ta imot United på St. James´Park. Da bør Solskjær ha fått skikk på forsvarsmuren sin.

prospect-lista til United befinner Pau Torres seg i tillegg til Koundé. Lindelöf har noen måneder på seg å bevise at det ikke er han som er det svakeste leddet.

Les: Spiss-legenden fikk trenerjobben i Brann