Rangnick bruker Solskjær som forklaring på mye av det som går galt. (foto: united, twitter)

Ta det med ro, inget opprør mot Solskjær på gang. Men behandlingen av Sergio Romero er det fler enn fotballfruen som reagerer på.

Da Everton-overgangen var i ferd med å gå i vasken for Sergio Romero på Deadline Day, fyrte fruen av en insta-melding hvor hun med store bokstaver ba United om RESPECT FOR ONCE!

Les: Skjelte ut Manchester United da overgangen gikk i vasken

United hadde tydeligvis ingen interesse av å bistå Everton i å dundre på i Premier League, og priset Romero ut med å kreve rundt 10 millioner euro. Ancelotti snudde, og måtte ta til takke med den svenske landslagskeeperen Robin Olsen – uten den verdifulle erfaringen til Romero fra engelsk fotball.

Les: Plutselig uten egentlig å ville det var United legende Paul Scholes manager

Ifølge ESPNs kilder er det flere United-spillere som har uttrykt sin misnøye med klubbens behandling av Romero.

Det begynte egentlig forrige sesong da Romero sto majoriteten av Uniteds siste kamper og var forventet plass mellom stengene i Europaliga-semifinalen mot Sevilla. Det ble de Gea, og vi på utsiden fikk den litt flaue følelsen av at «noens pappa» hadde pratet hardt til Solskjær.

Les på Engelske klubber: Spilte selv med Cristiano Ronaldo – sammenligner nå Erling Haaland med ikonet

Etter dette var det i prinsippet over for Romero. Yndlingen Dean Henderson ble hentet hjem, og Lee Grant ble senere tildelt plass som 3. keeper i Champions League-troppen. Nå returnerer Romero fra Argentina med utsiktene til førstelagsfotball først tidligst januar (hvis noe skjer).

Vi er enig med fruen og noen av lagkompisen: Denne behandlingen er det ikke United-nivå på.

Les: Mourinho trygler og ber til ingen nytte