Da er valget ditt, Solskjær. (foto: united, twitter)

Da vi skrev om United-linken til Sam Johnstone for to uker siden var det få som gadd å lese. For usannsynlig at en av verdens største klubber skal hente inn en keeper på vei ut av Premier League? Denne gangen henter vi inn ESPN som støtte.

Johnstone var en del av Manchester United-akademiet i to år før han ble løftet opp til førstelaget som attenåring. Likevel ble det ikke ett eneste minutt i United-drakt i løpet av de neste ni årene. 28 åringen var Manchester United spiller fra 2011 til 2018, men huskes som spillerem som var konstant på utlån til engelske klubber.

Les: Ferguson-assistent: Harry Kane kan løse alt hos Manchester United

Til slutt ble det salg til West Bromwich, som var en av klubbene han var lånt ut til. Denne sesongen skjedde det. Flest redninger av keeperne i Premier League og innkalling for første gang til De Tre Løvene til Southgate.

Ifølge ESPN har Tottenham og West Ham kastet seg på racet for å sikre seg late bloomer-keeperen.

Og United?

Ifølge ESPNs kilde gjør Solskjær klar for en David de Gea-exit til sommeren. Kronprins Dean Henderson har vist seg førstekeeperposisjonen verdig, og den spanske keeperen Solskjær beskrev som verdens beste forrige sesong, kommer garantert ikke til å akseptere numero dos. Da rykker Sam Johnstone opp som kandidat til en glimrende nummer to.

Les på F7: Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Det vil si, hvis han aksepterer rollen som andremann.

ESPNs kilde hevder Manchester United får skarp konkurranse fra West Ham. David Moyes jobbet med Johnstone på Old Trafford i sin tid, og skal kunne tilby 28-åringen fast spilletid på London Stadium.

En arbeidshverdag bak Henderson hos ungdomsklubben sin, eller fast spilletid for balløyas 5. beste klubb?

Sam Johnstone

Les på Tysk fotball: United, Liverpool og de andre, hadde tapt kampen før den var i gang

Ifølge ESPNs kilde er Johnstone, på tross av utsiktene til mindre spilletid hos United og landslagsplassen på spill, åpen for en retur til Old Trafford.

Da ligger valget hos Solskjær.

Les: Barcelonas toppmål observert på boligjakt