Har bevist, kan få ønsket oppfylt.

Det er aviser rundt om i verden som tar stolthet i å vite om hver eneste visning eller forspørsel på bolig som kommer fra de største fotballstjernene. Messi får ikke kjøpe seg leilighet i Miami uten at koblingen til David Beckham stemples på i overskriften, heller ikke Mbappés speiding etter bolig i Madrid slipper unna.

Nå har disse gutta mer penger på konto enn godt for dem, så en investering i bolig rundt om i verden kan være noe så enkelt som en investering. Likevel vet vi at når det nærmer seg sommerens overgangsvindu, kan et boligkjøp signalisere noe så mye mer.

Les: Neste uke kommer redningen for Arsenal-supporterne

Så vi henger oss på i jakten på spillere-som-er-ute-på-boligvisning, og trekker inn observasjonen av Memphis Depay.

Den heltatoverte nederlandske løven var øverst på Ronald Koemans ønskeliste da han tok over kaoset forrige sommer. Det ble med ønsket, men fortsatt med i kampen om La Liga-titlen og roligere interne forhold hos Barca, kan tiden være moden for at Koeman får viljen sin.

Les på F7: Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Roooar!

Les på F7: Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Ifølge Mundo Deportivo ble Lyon-spilleren observert på husjakt i Barclona med familie og venner (iik!). Den tydligere så ulykkelige United-spilleren kjørte lav profil i et high-end nabolag i byen.

I dette tilfellet tror vi på at det ikke var investoren Depay som var ute på skattejakt. Skatten ser allerede ut til å ligge begravd på Camp Nou.

Les: Stortapet mot Manchester United fikk begeret til å renne over