Manchester United raser mot såkalte egne supportere

216
På vei tilbake, men ikke for raskt. (foto: united)

Paul Pogba tok ansvar mot Ulvene, men var den uheldige og «dummet seg ut» foran flere tusen supportere og noen millioner TV-seere verden over. Da gjør man seg klar til hogg.

Ja, det var en av de svakere straffene vi har sett fra Pogba, men i etterkant måtte United ut for å slå ned på hetsen, som gikk på alt annet enn fotballferdighetene til franskmannen.

Rasistisk hets mot Pogba fikk United til å gå hardt ut mot det de omtaler som enkeltpersoner.

– Manchester United er forferdet over den rasistiske hetsen rettet mot Paul Pogba i går kveld, og vi fordømmer det på det sterkeste. Enkeltpersonene som uttrykte dette synet representerer ikke verdiene til vår strålende klubb, og det er oppmuntrende å se at majoriteten av tilhengerne våre i sosiale medier også fordømmer dette, skriver klubben i en pressemelding.

Les: Dembele ute med skade – igjen

Og hvis noen skulle være i tvil:

– Vi kommer til å jobbe for å identifisere de få involverte og ta de strengeste grepene vi kan ta. Vi oppfordrer også sosiale medier-organisasjonene til å handle i disse sakene.

Les: Unitd og Pogba snublet mot Wolves

Harry Maguire har løsningen:

– Motbydelig. Sosiale medier må gjøre noe med det … Alle kontoer som er åpne burde blitt verifisert med et pass eller førerkort. Stopp disse patetiske trollene med mange kontoer å hetse folk, skriver Maguire på Twitter.