Fra et av Rashford sine gode øyeblikk denne sesongen. (foto: united, twitter)

Vi begynner vel alle å bli noe lei av ryktene rundt Erling Haalands forestående exit, men nå er det kun få måneder igjen til utkjøpsklausulen på 75 millioner euro aktiveres. Dortmund jobber steinhardt for å beholde deres største angrepsressurs, og har satt press på 21-åringen om å ta en avgjørelse. Rundt om i fotballhovedstedene i Europa jobbes det knallhardt med å gjøre plass i budsjettet til en Haaland, men i den røde delen av Manchester er offensiven trukket tilbake.

Før Dortmund-overgangen var Manchester United på for å overtale Solskjærs læregutt til å velge Old Trafford. Godt hjulpet av agent Mino Raiola ble det umulig for United å sikre seg signaturen til Haaland i denne runden. To år senere og med Solskjær ute av bildet er 21-åringen fortsatt ettertraktet på Old Trafford, men Ifølge ESPNs kilder har Ralf Rangnick og gjengen nå innsett at Haaland er tapt.

Les: Ousmane Dembele: – Jeg er ikke en mann som gir etter for utpressing

Manchester United, som fortsatt er i oppbygning og risikerer å stå utenfor Champions League neste sesong, skal nå fokusere på å finne den perfekte permanente manageren, fremfor å jakte Haaland som har styrt seg inn mot en overgang til Real Madrid.

Kjedelig for United-supporterne, men høres ut som en logisk plan.

Les: Rangnick gir oss en skikkelig tankevekker om Erling Haaland