Ousmane Dembele

Temperaturen øker ytterligere etter at den franske superstjernen Ousmane Dembele i går kveld reagerte på Instagram på Barcelona sin beslutning om å selge han.

«Jeg kommer ikke til å gi etter for utpressing»

Les: Nicklas Bendter er nå en studietur unna retur til fotballsirkuset

Den tidligere Borussia Dortmund høyrevingen var krystallklar på hva han mener og meldte at han ikke ville gi etter for utpressing.

Manager Xavi Hernandez hadde tidligere uttalt at hvis Dembele ikke ga en indikasjon på at han ville bli på Camp Nou, ville spilleren måtte selges før utgangen av januarvinduet.

Dette ble fulgt av direktør Mateu Alemanys uttalelse torsdag ettermiddag, der han beskrev at spilleren ikke var forpliktet til prosjektet og derfor ville bli solgt i vinter.

«I fire år har det blitt bygget opp sladder om meg, det har vært skammelige løgner om meg med det formål å skade meg,» sa Dembele i et innlegg på sosiale medier.

«Jeg har aldri svart, men i dag er det over.

«Jeg kommer til å svare uten å gi etter for noen form for utpressing, jeg avskjediger alle som tror at jeg ikke er forpliktet til det sportslige prosjektet, jeg er fortsatt under kontrakt og jeg er fullt involvert og til disposisjon for manageren min , Jeg er ikke en mann som gir etter for utpressing.»

Les: Dembélé har spilt sin siste Barcelona-kamp