Sané og gjengen. (bayern, twitter)

Bundesliga-giganten jobbet hardt og lenge for å ta Leroy Sané hjem til tysk fotball. Schalke 04-vingen ble hentet til Manchester City i 2016 og ledet frem av Pep Guardiola fra ung og lovende til å levere fast for en av verdens beste klubber. I 2020 dro Bayern-boss Rummenigge frem de nødvendige euroene for å hente tilbake det han så som en langsiktig forsterkning.

Sané kom da fra langtidsskade hos Manchester City, men dette dempet ikke iveren hos Bayern München. Det er ikke ofte Bundesliga-mesteren drar frem nesten 50 millioner euro for en spiller, i Sanés tilfelle var det med stor glede.

Les: Arsenal-fans elsket Martin Ødegaard tunnel på Raphael Varane

26-åringen har siden overgangen levert 24 scoringer og 27 assists på 87 kamper i Bayern-drakten, denne sesongen med 7 scoringer og 7 assists på 30 Bundesliga-kamper. I Champions League ble det solide 6 scoringer og 6 assists på 10. For sportsdirektør Hasan Salihamidzic er dette langt fra nok.

-Leroy er en utrolig talentfull ung mann som har alt. Han er superrask, han har teknikk og den mentale styrken, men nå må han vise mer, begynner sportsdirektøren til Sky90.

Les på Tysk fotball: Jobbes for å hente Evan N’Dicka til Premier League

-Vi prater alltid om potensiale, og det vil jeg gjerne se på banen. Laget forventer at Leroy eksploderer. Han får påskjønnelser fra alle kanter, det betyr at han må betale tilbake, kommer det fra en bestemt sportsdirektør.

Les: To City-stjerner ofres for å gjøre plass til Haaland

Det er ikke tilfeldig at advarselen fra Bayern kommer nå. Syv kamper uten scoring i Bundesliga – uten scoring mot Villareal i Champions League der Bayern trengte det som mest. Leroy Sané er advart før han går inn i sommerferien. Potensialet skal ikke sløses bort når du bærer Bayern-drakta.