Yo soy numero uno, yo soy... (foto: united, twitter)

De Gea ble valgt ut til Europaligafinalen mot Villareal, men kunne ikke juble som den store helten som reddet det avgjørende straffespark. I Uniteds 12 siste Premier League kamper valgte Solskjær spanjolen fra start i bare to. Likevel, dette skal ikke ha fått de Gea til å pakke kofferten.

30-åringen har fotsatt to år igjen av kontrakten med opsjon på én til. Den mildt sagt komfortable uke lønna på over 4 millioner kroner er heller ikke en betingelse som gir De Gea hastverk med å forlate Old Trafford.

Les: Ferdinand kan ikke skjønne hva Solskjær skal med Kieran Trippier

Ifølge ESPNs kilde er spanjolen fortsatt usikker på hva som skjer i sommer, men skal uansett være keen på å spille fast på høyeste nivå. Det venter en samtale med Solskjær etter EM-sluttspillet, men ifølge ESPNs kilde har keeperen ett krav som må oppfylles for at han blir.

Ifølge ESPNs kilde er det bekreftelsen fra Solskjær som må til, at manageren ser på De Gea som fortsatt number one. Lite av det som har skjedd de siste månedene på keeperfronten hos United taler for om at Solskjær kommer til å oppfylle dette kravet.

Les: Mundo Deportivo: Jorge Sampaoli har Coutinho som løsning