I´m coming home, I´m coming...

Manchester United har en angrepsspiller, midtstopper og fullback på lista. Dette rimer god med Solskjærs tidligere uttalelser om 2-3 forsterkninger i sommer. Samtidig med at forhandlinger med Dortmund om Jadon Sancho er i gang, er Trippier også sterkt linket til en overgang til Old Trafford.

For Rio Ferdinand blir dette helt feil. Den tidligere United-giganten har ikke problemer med Sancho, men når det kommer til Trippier, ser han ingen naturlig match for United.

Les: BBC: Manchester United fikk budet i retur

Atletico Madrids høyreback sto på banen i 28 La Liga-kamper denne sesongen og kan trygt klappe seg selv på skulderen for sitt bidrag til serietittelen. Ferdinand har likevel ingen tro på at 30-åringen representerer det Solskjær trenger.

Not convinced. (foto: united, twitter)

-Jeg tror ikke de kommer til å kjøpe noen som kommer inn og spiller (hver uke), jeg tror den som kommer inn, kommer inn som backup. United brukte 50 millioner pund på Wan-Bissaka, ikke for å være backup eller nummer to, begynner Ferdinand til Metro.

Comprendo?

Les på Popidol: Wanda Nara gleder alle med spektakulære feriebilder

-Hvis jeg skal være ærlig, han (Trippier) er ikke mitt valg. Jeg ser kvalitetene han har, men vil definitivt ikke vært mitt valg i forhold til profilen på spilleren jeg hadde hentet inn for å spille som nr. 2 høyreback, kommer det fra Ferdinand.

Da får vi se om Solskjær er enig med Ferdinand, eller om United rigger seg på høyrebacken for å tåle det som blir en ekstremt tøff sesong etter viruskaos og en sommer med EM-sluttspill.

Les: Jens Petter Hauge lei av Stefano Pioli sin kalde skulder