Løsning i sikte?

Forrige sommer gikk ryktet om at Barcelona hadde satt en testpris på Coutinho på rundt 50 millioner euro som svar på forespørsler fra Premier League-klubber. Brasilianeren ble på Camp Nou, startet bra, men forsvant så ut i skade glemselen.

Med et sterkt behov hos La Liga-giganten for å kutte lønnsutgifter, er det nå mer overraskende om Coutinho blir, enn at han selges i sommer.

Les: Jens Petter Hauge lei av Stefano Pioli sin kalde skulder

Ifølge Football-Espana har Barcelona signalisert til markedet at de lukker øynene for den godt over milliard store investeringen i 2018, og aksepterer bud på rundt 35 millioner euro.

Ifølge Mundo Deportivo er det en manager i Ligue 1 som akter å utnytte denne muligheten. Jorge Sampaoli er tydeligvis ikke skremt av kneskaden Coutinho har dratt med seg gjennom sesongen, brasilianeren er ifølge argentineren Marseille-materiale.

Hvis utseendet kan fortelle noe, Sampaioli virker som riktig type for Marseille.

Marseille var 16 poeng unna kvalikplass til Champions League denne sesongen, en avstand som ikke er fotball-levelig for en by som ser på seg selv som rettmessig hovedstad i Frankrike. Ifølge Mundo Deportivo har Sampiolo sett potensialet i en Coutinho for under fire hundre millioner til å gjøre noe med dette.

Les på Popidol: Wanda Nara gleder alle med spektakulære feriebilder

Barcelona husker da Coutinho scoret to mot dem for Bayern i Champions League-slakten, Barcelona husker altfor godt hva som skjedde da Luis Suarez ledet Atletico til La Liga-tittel. Et salg til Ligue 1-klubben, som i tillegg står utenfor Champions League neste sesong, kommer derfor som en trygg løsning på en lite lykkelig historie.

Les: Ferdinand kan ikke skjønne hva Solskjær skal med Kieran Trippier