ESPN: Barcelona skremt bort – dropper Suarez erstatter

Jeg er klar når verden er klar.

Den katalonske klubben har det siste året jobbet med å finne en verdig erstatter til Luis Suarez – den gang 32-åringen ikke klarer å henge med lenger. Lautaro Martinez er blinket ut som en av toppkandidatene, men ifølge ESPN klarer ikke Barcelona å grave dypt nok i lommene.

Eller opplever de forholdet pris/leveranse på fotballbanen som uharmonisk.

Det er ESPN som har fått med seg at Barclona har snudd i jakten på Inter Milan-spilleren etter at Conte og gjengen satte prislappen på rundt 1 milliard kroner.

Les: Totti signerer med sin første klient

Martinez skal ha vært den perfekte Suarez-erstatter, og sist ankomne Antoine Griezmann dekker ikke dette hullet når uruguayaneren forlater Camp Nou. Franskmannen har så langt blitt holdt på venstresiden av Valverde, noe som fortsatt gir et behov for en spesialist med Nr. 9.

Martinez har satt inn 13 scoringer så langt i sesongen, inkludert én mot Barcelona i oktober. Da 22-åringen og Romelu Lukaku fremstår som en målgiftig duo, er det ikke pussig at Inter forsøker å skremme bort alle bud som ikke er «skammelig høye».

Les: ESPN: Nok en sparket manager i samtaler med Arsenal

Barcelona hevder de har flere gode alternativer, men skal ikke være villig til å bryte 1-milliard-kroners-grensen. Hvis spilleren ikke har et navn som begynner på N og slutter på R, da.