Tror Solskjær selger Pogba og får to stjerner i retur.

Ole Gunnar Solskjær (foto: united, twitter)

Den franske VM mesteren Paul Pogba er i ferd med å føye seg inn i rekken av «redningsmenn» som skulle bringe Manchester United tilbake til gamle høyder, vi nevner i fleng dyre spillere som ikke har levert etter de flyttet til Old Trafford: Alexis Sánchez, Romelu Lukaku og Henrikh Mkhitaryan

Flere medier tror manager Ole Gunnar Solskjær kan komme til å selge den franske midtbanestjernen, kanskje allerede i januar og begrunner det med at flere av de håpefulle begynner å lykkes og at de ikke lenger «trenger» Pogba for å score mål. – Dessuten er han dyr både i innkjøp og drift, penger som kan utnyttes bedre.

Real Madrid manager Zinedine Zidane er en stor tilhenger av sin landsmann Paul Pogba og vurderer han som en «drømmesignering» som han er villig til å betale dyrt for.

Få en du vil ha og bli kvitt to problemer

Daily Mail skriver at Real Madrid tilby både Gareth Bale (30) og James Rodriguez (28) i bytte mot Pogba. Manchester United på sin side verdsetter Pogba til 150 millioner pund, tilsvarende 1,8 milliarder kroner. (Vi tror de heller vil ha penga)

Både Bale og James blir av Real Madrid vurdert som spillere som kan brukes i avtaler for å hente større profiler til Santiago Bernabeu.

James Rodriguez var i to sesonger lånt ut til Bayern München, før han i sommer vendte tilbake til det spanske storlaget, mens Bale har blitt en svært lite populær figur blant Real Madrid-fansen.

I sommer uttalte Zidane han ønsket å selge Bale, uten at en overgang kom på plass den gangen.

I tillegg til Manchester United har Bale blitt koblet tilbake til gamleklubben Tottenham, der José Mourinho er manager. Waliseren har også blitt linket til kinesisk fotball.