Erik ten Hag har blitt intervjuet for Manchester United-jobben, kan Sportsmail avsløre.

Den 52 år gamle Ajax-treneren var i møte med United mandag da klubben trappet opp søket etter en permanent erstatter for å ta over etter Ralf Rangnick neste sesong.

Dilemma for PSG: Dyrt å sparke Mauricio Pochettino

Kilder i Manchester United sa tirsdag de ikke signerte noen avtale med Ten Hag og at en rekke kandidater vil bli intervjuet de neste dagene. Manchester United håper å snakke med Mauricio Pochettino, Julen Lopetegui og Luis Enrique før de tar den endelige avgjørelsen.

Bare på gjennomreise?

Thomas Tuchel anses ikke lenger som et alternativ for United. Chelsea-sjefen insisterte på at han elsker Chelsea og at klubben i vest-London har alt han trenger for å være lykkelig

SISTE: På vei tilbake til Premier League fra Real Madrid– har aldri vært i bedre form!

United håper å ta en avgjørelse før slutten av neste måned og ønsker å ha den nye mannen på plass så snart som mulig etter sesongslutt.

Kildene i United forteller om at researchen av kandidater ble fullført i starten av mars, og klubben skal nå intervjue de aktuelle navnene.

Flere melder at det er Ten Hag som ligger best an til å få jobben, og i Ajax forventer de at Ten Hag kommer til å forlate klubben ved sesongslutt.