Mauricio Pochettino

Den argentinske PSG manageren Mauricio Pochettino har det uansett hva fremtiden bringer fett økonomisk. – Veldig lenge har det vært rykter om to ting. – At han er på vei til å overta roret på Old Trafford og at Frankrikes største fotballhelt Zinedine Zidane kommer til å overta.

De to ryktene ville innebære at Manchester United måtte kjøpe ut Pochettino og så kunne Paris Saint-Germain være triste og helt uten «skyld» måtte hente inn en ny manager.

Les: «Neymar kommer til treningen i bedrøvelig tilstand, nesten full!»

Sist oppdatering fra Manchester United er at de går for Ajax sin suksessrike manager Erik ten Hag og dermed ingen til å plukke opp regningen for eventuell sparking av Mauricio Pochettino.

PSG røk ut a Champions League og har etter det gått inn i en negativ spiral og da de tapte 3 – 0 mot Monaco på søndag var den franske avisen L’Équipe raskt ute med en artikkel om hvor mye det ville koste å gi Mauricio Pochettino sparken.

Det vil koste klubben rundt 20 millioner euro for å sparke Pochettino og hans fem assistenter.

Kontrakten med PSG går ikke ut før i 2023. Pochettino skal ha en månedslønn på rundt 1,1 millioner euro, mens hans assistenter skal tjene mellom 20.000 og 80.000 euro i måneden.

Les: Abramovich gir seg ikke – skal visst kjøpe ny fotballklubb